Ons aanbod.

Danslessen

LESSEN

MINI’S

Staat uw peuter ook altijd mee te swingen en springen op muziek, met een grote lach op zijn of haar gezicht? Dan is dit zeker iets voor uw kind!  De peuterdanslessen zijn speciaal voor onze kleinste future superstars. De lessen bieden de mogelijkheid om nieuwe vriendjes te maken en gevoel voor dans en ritme te creëren. Zo wordt zowel de sociale ontwikkeling als de motorische ontwikkeling gestimuleerd, en het is nog leuk ook!

KIDS

Dance for Days biedt de leukste danslessen voor kinderen. Kinderen leren wekelijks nieuwe pasjes en werken aan choreografieën, die ze mogen laten zien tijdens de grote eindshow in een echt theater! Leerlingen worden uitgedaagd om het beste uit zichtzelf te halen. In de lessen staat plezier maken samen met leeftijdsgenoten centraal.

TEENS & ADULTS

Ook jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor leuke danslessen. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.  Leerlingen werken aan verschillende choreografieën en worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. In de lessen komen verschillende stijlen aan bod; zo blijven de leerlingen uitgedaagd en is er voor ieder wat wils!

Dance for Days selectie kids & Dance for Days CREW

Wij willen iedere danser de mogelijkheid bieden om te dansen op een niveau dat bij hem of haar past.  Het Dance for Days-selectieteam is speciaal voor kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Hetzelfde geldt voor de Dance for Days CREW, dat bedoeld is voor jongeren. Deze lessen zijn op gevorderd niveau en helpen de leerlingen om zich te ontwikkelen als danser. Inschrijvingen voor deze groep zijn niet open, maar gebeuren op basis van uitnodiging.  Leerlingen met veel potentie en motivatie om hard te werken zullen worden gevraagd voor dit team. Met het Dance for Days-selectieteam en de Dance for Days CREW werken we aan nieuwe choreo’s en zoeken we naar extra mogelijkheden om anderen te laten zien wat we in huis hebben!

Dit vind je misschien ook leuk...