Ons aanbod

Openingsdans

OPENINGSDANSEN BRUILOFT

LET OP: het trouwseizoen t/m augustus 2024 is helemaal volgeboekt. Er is helaas geen ruimte meer om lessen in te plannen. Voor bruiloften in het najaar of in 2025, kunt u wel bij ons terecht.

Daar sta je dan, op de mooiste dag van je leven, midden op de dansvloer. Je kijkt de liefde van je leven aan en jullie zien de paniek in elkaars ogen. Je denkt aan alle dansmoves die je uit de kast moet gaan trekken maar je komt niet verder dan de ‘Swish’ en een mislukte moonwalk. Oh oh..

NO WORRIES! We got you! Dance for Days helpt je bij het choreograferen en oefenen van een openingsdans die perfect bij jullie past. Of je nou zo stijf bent als een hark, je voelt als Bambi on ice of je aardig kunt dansen maar niet uit de choreografie komt, wij helpen je.  Samen bespreken we al jullie wensen qua dans en muziek en zorgen we ervoor dat jullie bruiloft nog mooier en leuker wordt. Sommige stellen kiezen voor één nummer, anderen doen liever een mix van verschillende nummers en dansstijlen. Alles is mogelijk, en oefenen kan bij u thuis of op onze locatie in Giessen. Een les duurt ongeveer 1 uur.  Gemiddeld nemen stellen 4 – 5 lessen af, maar dit is afhankelijk van jullie wensen voor de dans.

Neem vooral contact op met ons op voor vrijblijvende informatie.

 Prijzen
Telefonisch gesprek over jullie wensenGratis
Eén losse les€50
Twee of meer lessen€40 per les

Dit vind je misschien ook leuk...