Ons aanbod

Onze docenten

Lotte de Mik

“Op vierjarige leeftijd ben ik begonnen met dansen. Mijn voormalige dansjuf was mijn grote voorbeeld en ik had de droom om ooit zoals zij te worden. Na bijna 20 jaar dansen en enkele jaren lesgeven kwam die droom eindelijk uit met de opening van mijn dansschool Dance for Days.” Met veel plezier geeft Lotte danslessen voor jong en oud. Ze heeft veel ervaring in het geven van danslessen aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Hiernaast studeerde ze af aan de Master pedagogiek aan de Universiteit Utrecht.” De liefde en passie voor dans, lesgeven en kinderen maakt dat ik dit werk met heel veel plezier doe.”

20230603-130852-A9207754-steltproductions-dance-for-days-oosterhout-show-2-lq
DanceforDays030623-105

 

 

Noor Versluis

Juf Noor is voor velen al een bekend gezicht. Noor is al een aantal jaar werkzaam bij Dance for Days als invaldocent, en we zijn dol op haar! Noor heeft Social Work gestudeerd, en werkt naast haar danslessen in de zorg. Noor danst al jaren en geeft op woensdag en zaterdag lessen in Giessen. Wie komt er een dansje met haar wagen? 

 

 

Esmai Smits

Juf Esmai geeft met veel energie en enthousiasme dansles aan kinderen en jongeren. Esmai verzorgt de danslessen in Werkendam en geeft les aan de oudste groepen in Sleeuwijk. Ze is daarnaast regelmatig in de turnzaal te vinden, waar ze ook turnlessen geeft aan kids. Als ze niet aan het dansen of turnen is, werkt Esmai in de administratieve sector. Kom je een proefles bij haar volgen? 

 

20230603-130847-A9207751-steltproductions-dance-for-days-oosterhout-show-2-lq
20230603-130832-A9207714-steltproductions-dance-for-days-oosterhout-show-2-lq

 

Bente van Breugel

Bente is de nieuwste aanwinst van ons docententeam. Bente danst al van jongs af aan, en geeft nu ook dansles aan de 11+ groep in Woudrichem. Ze heeft niet alleen talent voor dansen, maar is ook een fanatiek kickbokster! Jullie kids zijn dus zeker veilig bij haar ;). Bente zit op het Altena College, waar ze ook vaak meedanst met verschillende projecten. Wees welkom om bij Bente de dansvloer te betreden!

Dit vind je misschien ook leuk...