Ons aanbod

Onze docenten

Lotte de Mik

“Op vierjarige leeftijd ben ik begonnen met dansen. Mijn voormalige dansjuf was mijn grote voorbeeld en ik had de droom om ooit zoals zij te worden. Na bijna 20 jaar dansen en enkele jaren lesgeven kwam die droom eindelijk uit met de opening van mijn dansschool Dance for Days. Met veel plezier geef ik danslessen voor jong en oud. Ik heb veel ervaring in het geven van danslessen aan kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Hiernaast heb ik mijn Masterdiploma Pedagogiek behaald aan de Universiteit Utrecht en heb ik veel affiniteit met werken met kinderen. De liefde en passie voor dans, lesgeven en kinderen maakt dat ik dit werk met heel veel plezier doe.”

IMG_4583
WhatsApp Image 2021-07-11 at 15.55.22

Kim de Sain
Kim geeft haar eigen lessen op zaterdag. Deze lessen zijn niet van Dance for Days. Voor contact: kimvdesain@gmail.com – 0623399823

“Ik ben Kim de Sain. Als klein kind ging ik al dansend door het huis, ik ben daarom dan ook al snel op dansles gegaan. Op de dansschool waar ik zat kwam ik erachter dat ik hier heel graag meer mee wilden gaan doen. Toen ben ik op 15 jarige leeftijd begonnen aan de vooropleiding op de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daar kwam ik erachter dat ik het niet alleen leuk vond om zelf te dansen, maar dat ik het ook geweldig vind om mijn passie over te dragen aan andere. Met die reden ben ik begonnen aan de Docent Dans opleiding aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ik heb ondertussen al erg veel ervaring opgedaan, op gebied van danslessen geven en ik kijk er nu heel erg naar uit om mijn ervaringen en passie met jullie te gaan delen. Vind jij dansen nou net zo leuk als ik? Dan zie ik jou graag op de zaterdagen in mijn lessen!”

Dit vind je misschien ook leuk...